13. febrero 2018 - 7:00
Othón P Blanco
Othón P Blanco77000

Йога и кайт сърф приключение в карибско Мексико, Othón P Blanco, martes, 13. febrero 2018

Каня ви на едно приключение пълно със слънчеви усмивки, спонтанност и много кокосови орехи.

Къде ли?
По брега на Карибско море в Мексико. Вилата, в която ще живеем се намира в Тулум. Той е разположено сред безкрайни палмови плантации, до резервата Сиан Кан, Майски пирамиди, джунгла, подводни езера – сенотета, изобилие на райски плодове, мястото привлича хора от цял свят не само да посетят, а направят свой дом, това невероятно място. Истината обаче е, че енергията на мястото привлича много хора, които търсят връзката с природата, за да извисят духа си. Тук може да срещнете както сърфисти от Калифорния и занаятчии от Аржентина, така и предприемачи от Лондон и йога учители от Ню Йорк. Близостта със запада прави мястото комфортно за пътуване с добра инфра структува и хотели на западен стандарт, а в същото време Мексиканския дух изпълва въздухът с много страст и желание за живот. Има много фиести и сиести, райски плодове, музика до зори и пикантна храна задоволяваща и най-притенциозният вкус.

Как ще протичат дните ни?
Преди горещите лъчи на слънцето да започнат да галят майката земя, ще правим йога и хапваме вкусна закуска. Програмата ни през останалата част от деня ще бъде спонтанна и водена от ритъмът на мястото. Но знайте чуем ли струните на някоя Мексиканска китара, ние ще сме там. Ще посетим пирамидите, които са наблизо, както и сенотетата. Ще ходим по пазари и ще се печем на воля и най-вече ще си споделяме и извисяваме духа заедно.За записване и повече информация молим изпратете ни лично съобщение тук във Фейсбук.

Благодарим!

martes, 13. febrero 2018, Othón P Blanco, Йога и кайт сърф приключение в карибско Мексико

XM

XM

viernes 25. mayo 2018
International End Polio World Day
sábado 24. noviembre 2018
Cancun trip
lunes 24. diciembre 2018
OPEN DAY FASHION STYLIST
miércoles 26. septiembre 2018
COLATAM Camp Day México
sábado 10. noviembre 2018
Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no