13. febrero 2018 - 7:00
Othón P Blanco
Othón P Blanco77000

Йога и кайт сърф приключение в карибско Мексико, Othón P Blanco, martes, 13. febrero 2018

Каня ви на едно приключение пълно със слънчеви усмивки, спонтанност и много кокосови орехи.

Къде ли?
По брега на Карибско море в Мексико. Вилата, в която ще живеем се намира в Тулум. Той е разположено сред безкрайни палмови плантации, до резервата Сиан Кан, Майски пирамиди, джунгла, подводни езера – сенотета, изобилие на райски плодове, мястото привлича хора от цял свят не само да посетят, а направят свой дом, това невероятно място. Истината обаче е, че енергията на мястото привлича много хора, които търсят връзката с природата, за да извисят духа си. Тук може да срещнете както сърфисти от Калифорния и занаятчии от Аржентина, така и предприемачи от Лондон и йога учители от Ню Йорк. Близостта със запада прави мястото комфортно за пътуване с добра инфра структува и хотели на западен стандарт, а в същото време Мексиканския дух изпълва въздухът с много страст и желание за живот. Има много фиести и сиести, райски плодове, музика до зори и пикантна храна задоволяваща и най-притенциозният вкус.

Как ще протичат дните ни?
Преди горещите лъчи на слънцето да започнат да галят майката земя, ще правим йога и хапваме вкусна закуска. Програмата ни през останалата част от деня ще бъде спонтанна и водена от ритъмът на мястото. Но знайте чуем ли струните на някоя Мексиканска китара, ние ще сме там. Ще посетим пирамидите, които са наблизо, както и сенотетата. Ще ходим по пазари и ще се печем на воля и най-вече ще си споделяме и извисяваме духа заедно.За записване и повече информация молим изпратете ни лично съобщение тук във Фейсбук.

Благодарим!

martes, 13. febrero 2018, Othón P Blanco, Йога и кайт сърф приключение в карибско Мексико

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no